Kyllingeret med couscous og græsk yoghurt

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingeret

½ peberfrugt, rød
1 fed hvidløg
1 spsk. frisk ingefær
½ tsk. chiliflager
1 kyllingebryst
1 tsk. olie
200 g hakkede tomater
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. sojasauce

Andet

30 g couscous, rå
2 spsk. bredbladet persille
2 spsk. purløg

Topping

½ dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær peberfrugt i små tern og hak hvidløg og ingefær helt fint.
2
Skær kyllingebryst i tynde strimler.
3
Varm en pande op og kom olie på. Steg peberfrugt, hvidløg, ingefær og chiliflager i et par minutter. Kom så kyllingestrimlerne på panden og lad dem tage lidt farve. Kom hakkede tomater, fiskesauce og sojasauce i og lad retten simre i 5 minutter. Tilsæt eventuelt lidt vand eller bouillon hvis retten bliver for tør.
4
Tilbered couscous efter anvsining på pakken.
5
Hak persille og purløg og vend i den varme færdige couscous.
6
Servér kyllingeretten med couscous til og kom græsk yoghurt på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt; kyllingebryst
Håndfuld 4:Couscous, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bredbladet persille; chiliflager; fiskesauce; frisk ingefær; hvidløg; purløg; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt