Kyllingesalat med bønnespirer og syrlig flødedressing

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 28. juni 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingesalat

1 kyllingebryst
1 tsk. olie
salt og peber
2 gulerødder
¼ kinakål
15 g cashewnødder
50 g bønnespirer

Flødedressing

½ citron
1 spsk. sukker
1 nip salt
½ dl fløde, 38 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg kyllingebryst i olie i 10-12 minutter til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
2
Skræl gulerødder og skær i tynde lange strimler eller skiver. skær kinakål i tynde strimler. Hak cashewnødder.
3
Pres citronsaft i en skål og bland med sukker og salt. Pisk fløden stiv og vend i citronsaften til en dressing.
4
Skær kylling i tynde skiver.
5
Vend kinakål, bønnespirer og gulerødder med kylling.
6
Servér kyllingesalaten med flødedressing og cashewnødder.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Bønnespire; gulerod; kinakål
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Cashewnød; fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Citron; salt; salt og peber; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt