Lammeculotte med spidskålssalat med spinat, ærter og feta
En saftig og krydret lammeculotte smager af weekend, selv om det er en ualmindeligt nem udskæring at arbejde med i køkkenet. Vil du gerne være sikker på, at den er stegt til lige netop dine smagspræferencer, så sørg altid for at bruge et stegetermometer, da stegetiden kan variere fra ovn til ovn. Her er lammeculotten krydret med hvidløg og rosmarin, og efter en tur i ovnen får den selskab af en sprød spidskålssalat med babyspinat, rødløg, ærter, agurk og feta.
Lammeculotte
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; babyspinat; grønne ærter, dybfrost; gulerod; rødløg; spidskål |
Håndfuld 3: | Lammeculotte |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; feta, 31+/ 18 % eller derover; olivenolie |
Smagsgivere: | Dijonsennep; honning; hvidløg; hvidvinseddike; rosmarinkvist; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |