Lun pasta-spidskåls-salat med edamamebønner

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 7. august 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

70 g pasta, tørret
100 g spidskål
300 g edamamebønner, bælgede fra frost
1 dl krydderurter efter eget ønske
100 g cherrytomater

Dressing

½ citron
1 spsk. olie
1 spsk. sojasauce
1 spsk. sesamfrø
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken.
2
Snit spidskål helt fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
3
Lav dressingen: Pres citronsaft i en skål og pisk alle ingredienserne sammen. Vend spidskålen godt rundt i dressingen.
4
Kom edamamebønnerne i en skål og hæld kogende vand over dem. Lad dem stå i et par minutter og dræn så vandet fra.
5
Hak krydderurterne groft og skær tomaterne i kvarte.
6
Vend pasta, spidskål, edamamebønner, tomater og krydderurter til en salat.
7
Servér med det samme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; spidskål
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; sesamfrø
Smagsgivere:Citron; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt