Lun pastasalat med kylling og bacon

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 10. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

60 g pasta, tørret
30 g bacon
200 g kyllingeinderfilet
½ rødløg
½ peberfrugt, rød
2 forårsløg
50 g sukkerærter
1 dl persille
1 spsk. olie
¼ dl fløde, 38 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisningen på pakken. Dræn og afkøl de kogte pastaer i en si.
2
Skær bacon i små stykker og kylling i små tern.
3
Hak rødløg. Skær peberfrugt i små tern og forårsløg i tynde skiver. Skær sukkerærter i tynde skiver på skrå. Hak persille og gem lidt til pynt.
4
Steg bacon, rødløg og peberfrugt i olie til det begynder at tage farve. Kom kylling ved og lad det svitse, til kyllingen skifter farve. Skru ned for varmen og lad kyllingen stege færdig i cirka 7-8 minutter. Vend fløde og pasta i og smag til med salt og peber. Vend forårsløg, sukkerærter og persille i.
5
Servér pastaretten med et drys af persille.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; peberfrugt, rød; rødløg; sukkerært
Håndfuld 3:Bacon; kyllingeinderfilet
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Persille; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt