Lun pastasalat med rejer og sprøde broccoli i flødesauce

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 17. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g pasta, tørret
100 g broccoli, rå
1 rødløg
100 g cherrytomater
½ dl fløde, 38 %
150 g rejer
salt og peber
10 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken.
2
Del broccoli i små buketter. Skær rødløg i tynde skiver.
3
Del cherrytomater i kvarte.
4
Kog broccoli i letsaltet vand i 2-3 minutter. Kom rødløg ved det sidste minut. Dræn vandet fra gryden.
5
Kom kogt pasta, cherrytomater, fløde, rejer, salt og peber i gryden og varm det hele igennem.
6
Riv parmesanosten.
7
Servér retten med parmasanost på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; cherrytomat; rødløg
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Fløde, 38 %; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt