Lun steaksandwich med ost, løg og peberfrugt

Her er der tale om vaskeægte amerikansk comfort food af den rigtig snaskede slags! Denne mundvandsfremdrivende sandwich er fyldt med saftige steakstrimler, stegte løg og peberfrugt under et låg af smeltet ost. Der er til opskriften brugt skiveskåret fuldkornsbrød, men du kan benytte alle former for brød, herunder baguette, toastbrød, fladbrød eller tortillawraps. Ønsker du endnu mere smæk på smagen, kan du erstatte revet mozzarella med andre typer ost.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 2. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

½ løg
½ peberfrugt
130 g oksefilet
1 tsk. olie
salt og peber
20 g revet mozzarella, min. 18 %
2 skiver fuldkornsbrød
1 spsk. mayonnaise
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil løg, og skær det i skiver. Skær peberfrugt i strimler.
2
Skær oksefilet i strimler, og brun dem ved høj varme i olie på en pande. Krydr med salt og peber, og sæt til side.
3
Steg løg og peberfrugt på samme pande i 3-4 minutter. Krydr med salt og peber.
4
Kom oksestrimler, løg og peberfrugt i et lille ovnfast fad, drys med revet ost, og sæt fadet under ovnens grillfunktion, til osten er smeltet.
5
Rist brødet, og smør det med mayonnaise. Fordel fyldet på det ene stykke brød, læg det andet stykke brød oven på, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Oksefilet
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Mayonnaise; olie; revet mozzarella, min. 18 %
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt