Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Makaroni i flødesauce med spidskål og krydderurter

Vil du gerne have flere kødfrie dage i dit liv ? Men er lidt i tvivl om, hvordan du griber det an? Så kan det være, at du skal starte med denne opskrift på makaroni i lækker flødesauce med spidskål og krydderurter – du glemmer alt om kød, når du sætter tænderne i den smeltede ost og indsnuser den lækre duft af cremet flødesauce. Retten får et grønt og Sense-venligt twist, fordi du blander makaronien med fintsnittet spidskål. Det er sund, grøn og mættende mad til hele familien.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 25. januar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

50 g makaroni, pasta
1 rødløg
2 fed hvidløg
150 g spidskål
40 g ost, maks. 30+/17 %
1 tsk. smør
1 spsk. tomatpuré
½ dl fløde, 38 %
1 spsk. tørret oregano
½ tsk. chiliflager
salt og peber

Topping

½ dl krydderurter efter eget ønske
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken. Gem lidt af kogevandet.
2
Skær rødløg i tynde skiver og hak hvidløg fint. Snit spidskål i helt tynde strimler. Riv eller skær osten i små stykker.
3
Opvarm smør i en pande og svits løg og hvidløg kortvarigt. Kom tomatpuré, fløde, oregano og chili i og derefter de kogte pastaer og spidskål. Vend rundt i retten i et par minutter og justér eventuelt konsistensen med lidt kogevand fra pastaerne. Smag til med salt og peber. Drys ost ovenpå og lad det smelte.
4
Hak de friske krydderurter.
5
Servér retten med krydderurter på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spidskål
Håndfuld 3:Ost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Makaroni, pasta
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Chiliflager; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; tomatpuré; tørret oregano
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt