Middelhavskrydret butternut-squash bagt i tomatsauce med æg på toppen
Tag med en tur til Sydfrankrig, hvor Suzy Wengel har udviklet denne spændende opskrift på krydret butternut-squash med æg på toppen. Den middelhavs-inspirerede opskrift trækker tråde til den eksotiske ret shakshuka, som er en specialitet fra det nordafrikanske og arabiske køkken. Suzy har tilberedt retten med frisk timian og rosmarin, der spiller fint op til de nøddeagtige noter fra butternut-squashen – men du kan sagtens lave retten med tørrede krydderurter.
Det skal du bruge
Tilbehør og topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Bolognese tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g; butternut-squash; cherrytomat; løg |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbrød |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Basilikum; hvidløg; salt og peber; timian; tørret rosmarin |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 485 | 1940 |
Fedt: | 22 g | 88 g |
Kulhydrat: | 47 g | 188 g |
Kostfibre: | 8 g | 32 g |
Protein: | 21 g | 84 g |