START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Mørbrad-grillspyd med lun kartoffelsalat

Mangler du inspiration til nem og lækker sommermad? Så prøv denne opskrift på saftige og indbydende grillspyd med mørbrad og champignon, der serveres sammen med en frisk kartoffelsalat med kartofler, ærter, avokado, radiser, og krydderurter. Lav salaten, mens kartoflerne endnu er lune, så får du et fuldendt måltid, der smager af sol, sommer og grill.

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 30. juli 2025 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Lun kartoffelsalat

130 g kartofler
100 g grønne ærter, dybfrost
½ avokado
4 radiser
1 dl krydderurter efter eget ønske
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Kødspyd

130 g svinemørbrad
100 g champignon, rå
1 tsk. olie
salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl eventuelt kartoflerne og kog dem i 10-14 minutter i letsaltet vand til kartoflerne er næsten møre. Lad dem afkøle let og skær i mindre stykker.
2
Hæld kogende vand over de frosne ærter og si dem fri for vand.
3
Fjern sten og skal og skær avokadoen små stykker.
4
Skær radiser i tynde skiver og hak krydderurterne groft.
5
Vend forsigtigt kartofler, ærter, avokado, radiser, og krydderurter sammen med fraiche, salt og peber.
6
Skær mørbrad i cirka 2 x 2 cm stykker. Kom skiftevis kød og champignon på grillspyd. Pensl med olie og krydr med salt og peber. Grill spydene på alle sider i cirka 10-12 minutter i alt.
7
Servér grillspydene med kartoffelsalat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; grønne ærter, dybfrost; radise
Håndfuld 3:Svinemørbrad
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Avokado; olie
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:640640
Fedt:32 g32 g
Kulhydrat:49 g49 g
Kostfibre:12 g12 g
Protein:35 g35 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt