
Mørbrad-grillspyd med lun kartoffelsalat
Mangler du inspiration til nem og lækker sommermad? Så prøv denne opskrift på saftige og indbydende grillspyd med mørbrad og champignon, der serveres sammen med en frisk kartoffelsalat med kartofler, ærter, avokado, radiser, og krydderurter. Lav salaten, mens kartoflerne endnu er lune, så får du et fuldendt måltid, der smager af sol, sommer og grill.
Det skal du bruge
Lun kartoffelsalat
Kødspyd
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; grønne ærter, dybfrost; radise |
Håndfuld 3: | Svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Avokado; olie |
Smagsgivere: | Krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 640 | 640 |
Fedt: | 32 g | 32 g |
Kulhydrat: | 49 g | 49 g |
Kostfibre: | 12 g | 12 g |
Protein: | 35 g | 35 g |