
Mørbrad med svampe-ostefyld og lufttørret skinke, dertil salat og fraiche
Svinemørbraden er et dejligt magert stykke kød – men det kan nemt blive tørt. Her får du opskriften på fyldt svinemørbrad, der bliver alt andet end tør! Du kan erstatte de 250 gram svampe med 250 gram rodfrugter skåret i små tern. Den fyldte mørbrad præsenterer sig flot sammen med en lækker grøn salat. Nyd retten både som gæstemad i weekenden og som hverdagsmad en dag, hvor du ønsker at forkæle familien lidt ekstra.
Det skal du bruge
Fyldt mørbrad
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Brune svampe; løg; salat; tomat |
Håndfuld 3: | Flødeost naturel, maks. 17 %; lufttørret skinke; svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Majs |
Fedt: | Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; persille; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 1875 |
Fedt: | 36 g | 108 g |
Kulhydrat: | 28 g | 84 g |
Kostfibre: | 4 g | 12 g |
Protein: | 45 g | 135 g |