Mørbradbøf med bagte paprikakartofler og asparges i bacon

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 11. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Asparges med bacon

12 asparges, grønne
2 skiver bacon
1 tsk. olie
salt og peber
20 g ost, 31+/ 18 % eller derover

Paprikakartofler

100 g kartofler
1 tsk. olie
1 tsk. paprika
salt og peber

Mørbrad

120 g oksemørbrad
salt og peber
10 g smør

Fraichedressing

30 g fraiche, maks. 9 %
2 spsk. purløg
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Knæk de trægede ender af aspagesene og saml tre asparges ved at vikle et halvt stykke bacon rundt om midten af dem. Lav 4 bundter. Læg dem på bagepapir på en bageplade og pensl med lidt olie, krydr med salt og peber. Drys lidt revet ost på toppen.
3
Skær kartoffel i tynde både. Vend dem i olie, paprika, salt og peber. Læg dem ved siden af aspargesbundterne.
4
Bag aspargesbundter og kartofler i cirka 25 minutter til de har taget farve og er sprøde i kanten.
5
Krydr mørbradbøf med salt og peber og steg i smør til bøffen har den kernetemperatur, du ønsker.
6
Rør fraiche sammen med hakket purløg, salt og peber.
7
Servér mørbradbøf med asparges, kartofler og fraichedressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn
Håndfuld 3:Bacon; oksemørbrad
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Paprika; purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt