

Mørbradbøffer med bløde løg, kartofler og flødesovs
Der er dømt rent nostalgi på tallerkenen med de her mørbradbøffer, der ledsages af klassisk tilbehør i form af bløde løg, flødesovs og kartofler. Retten er en klassiker fra det danske traditionskøkken, og det er der god grund til. De bløde og let sødlige løg og den cremede sovs klæder de saftige mørbradbøffer så dejligt. Udgaven her er tilsat en håndfuld grønt, som du fint kan variere efter, hvad du nu engang har til rådighed.
Kartofler
Mørbradbøffer
Grønt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; gulerod; løg |
Håndfuld 3: | Svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Kartoffel; majsstivelse |
Fedt: | Madlavningsfløde, maks. 15 %; smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; madkulør; salt og peber |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |