Mørbradgryde med champignon og peberfrugt dertil ris
Mørbradgryde med mørt kød, pølser og champignon er en ægte familiefavorit svøbt i mild flødesauce med paprika og tomat. Retten er genial i de kolde måneder, hvor den liflige duft vil sprede sig i huset under tilberedningen og trylle forventningsfulde smil frem på alles læber. Mørbradgryden egner sig godt til nedfrysning. Lav derfor gerne en stor portion, frys ned og stræk glæden over flere dage. Så bliver det ikke nemmere.
Det skal du bruge
Mørbradgryde
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, hvid; hakkede tomater; løg; peberfrugt, rød |
Håndfuld 3: | Pølse; svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Brune ris, rå |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Paprika; salt og peber; tomatpuré |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 740 | 1480 |
Fedt: | 42 g | 84 g |
Kulhydrat: | 57 g | 114 g |
Kostfibre: | 10 g | 20 g |
Protein: | 32 g | 64 g |