
Nakkekotelet med pastasalat med spidskål og ærter
Nem hverdagsmad behøver ikke at være hverken kedeligt eller ensformigt. Det er denne her saftige marinerede nakkekotelet med pastassalat med masser af grøntsager og krydderurter et glimrende eksempel på. Nakkekoteletten er marineret i en blanding af soja, hvidløg, honning og sennep, inden den steges. Er vejret til det, kan du vælge at smide den på kul- eller gasgrillen for ekstra smæk på smagen.
Kotelet
Pastasalat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; babyspinat; grønne ærter, dybfrost; rødløg; spidskål |
Håndfuld 3: | Nakkekotelet |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; olie |
Smagsgivere: | Dijonsennep; honning; hvidløg; hvidvinseddike; salt og peber; sojasauce |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |