Nakkekotelet med pastasalat med spidskål og ærter

Nem hverdagsmad behøver ikke at være hverken kedeligt eller ensformigt. Det er denne her saftige marinerede nakkekotelet med pastassalat med masser af grøntsager og krydderurter et glimrende eksempel på. Nakkekoteletten er marineret i en blanding af soja, hvidløg, honning og sennep, inden den steges. Er vejret til det, kan du vælge at smide den på kul- eller gasgrillen for ekstra smæk på smagen.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 1. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kotelet

1 fed hvidløg
1 spsk. sojasauce
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
salt og peber
1 nakkekotelet
1 tsk. olie

Pastasalat

35 g pasta, tørret
½ lille rødløg
100 g spidskål
50 g agurk
50 g grønne ærter, dybfrost
25 g babyspinat

Dressing

1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
½ spsk. hvidvinseddike
½ tsk. dijonsennep
½ tsk. honning
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil og pres eller riv hvidløg fint. Bland med soja, sennep, honning, salt og peber. Vend kotelet i marinaden, og lad den trække i mindst 15 minutter.
2
Kog pasta efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, og afkøl.
3
Steg kotelet i olie på en pande i 6-8 minutter på hver side til gennemstegt. Krydr med salt og peber, og sæt til side.
4
Pil og hak rødløg. Snit spidskål, og skær agurk i tern. Hæld kogende vand over ærter, så de optøs. Kom det hele i en skål sammen med babyspinat og pasta.
5
Pisk olivenolie, eddike, sennep, honning, salt og peber sammen, og vend dressingen i pastasalaten. .
6
Anret nakkekotelet på en tallerken sammen med pastasalat, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; babyspinat; grønne ærter, dybfrost; rødløg; spidskål
Håndfuld 3:Nakkekotelet
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Ekstra jomfruolivenolie; olie
Smagsgivere:Dijonsennep; honning; hvidløg; hvidvinseddike; salt og peber; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt