Nudelsuppe med kyllingekødboller og pak choi

Forkæl dine smagsløg med denne her lækre opskrift på nudelsuppe med saftige kyllingekødboller og sprød pak choi. Denne varme og nærende ret er perfekt at sætte på menuen i vintermånederne, når du trænger til ægte comfort food. Retten kombinerer desuden velsmag og madglæde med fornuftig ernæring på fornem vis, så du ikke behøver at lide afsavn, selv om du vil leve sundt og eventuelt smide et par overflødige kilo.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 31. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kødboller

½ forårsløg
1 tsk. chilipeber
1 spsk. koriander
1 tsk. frisk ingefær
100 g hakket kyllingekød 3-6 %
1 spsk. sojasauce
½ tsk. sesamolie
1 nip sukker
1 knsp. peber, hvid

Suppe

½ pak-choi
½ forårsløg
1 spsk. koriander
30 g ægnudler, tørrede
3 dl hønsekødsbouillon
½ tsk. sesamolie
1 tsk. sojasauce
1 nip sukker
1 knsp. peber, hvid
salt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak forårsløg, chili og koriander fint. Skræl ingefær, og hak den fint. Bland med hakket kylling, sojasauce, sesamolie, sukker og hvid peber. Rør farsen sej, form den til små kødboller, og kog dem i vand i 3-4 minutter, til de er tilberedte.
2
Del pak choi et par gange på langs. Snit forårsløg, og hak koriander.
3
Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken.
4
Bring bouillon, sesamolie, soja, sukker og hvid peber i kog i en gryde, og smag til med salt. Tilsæt pak choi, og lad den simre med i 1 minut.
5
Anret kødboller, ægnudler og pak choi i en skål eller dyb tallerken, og hæld den varme suppe over. Pynt med forårsløg og eventuelt koriander, og servér straks.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; pak-choi
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %
Håndfuld 4:Ægnudler, tørrede
Fedt:Sesamolie
Smagsgivere:Chilipeber; frisk ingefær; hønsekødsbouillon; koriander; peber, hvid; salt; sojasauce; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt