Oksegryde med tomater, asparges og ris med forårsløg

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 27. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ris med forårsløg

40 g ris
4 forårsløg

Oksegryde

1 lille rødløg
1 fed hvidløg
2 tomater
8 asparges, grønne
10 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
1 tsk. olie
1 tsk. smør
150 g hakket oksekød, 3-7 %
1 dl vand
1 bouillon, terning
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken. Hak forårsøgene fint, og bland dem i de kogte ris.
2
Hak rødløg og hvidløg. Skær tomater i tern, og skær asparges i mindre stykker. Riv parmesan.
3
Opvarm en gryde med olie og smør, og svits hakket oksekød, rødløg og hvidløg i et par minutter.
4
Tilsæt tomater, og hæld vand og bouilliontern ved. Kog retten i 6-8 minutter. Rør rundt undervejs.
5
Smag til med salt og peber. Vend asparges i oksegryden og varm igennem.
6
Servér oksegryden med ris og forårsløg samt et drys af parmesan.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; forårsløg; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Ris
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt