Oksekødsburger med spidskålssalat og ketchup

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 18. januar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kålsalat

100 g spidskål
1 tomat
½ rødløg
¼ tsk. salt
¼ tsk. sukker
1 nip peber
60 g fraiche, maks. 9 %
1 nip paprika

Burger

150 g hakket oksekød, 3-7 %
1 spsk. olie
salt og peber
1 nip paprika
1 fuldkornsbolle
1 spsk. ketchup
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål fint og skær tomat i skiver. Skær et par skiver rødløg, og skær resten i tern.
2
Kom kålen i en skål, og tilsæt salt, sukker og peber. Knug kålen let med hænderne. Vend så løgtern, fraiche, og paprika i kålen.
3
Form 1 bøf af kødet og steg kødet på panden i olie. Krydr med salt, peber og paprika.
4
Rist burgerbolle og del i halve.
5
Byg en burger med kålssalat, bøf, tomatskiver, løgringe og ketchup.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spidskål; tomat
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Olie
Smagsgivere:Ketchup; paprika; peber; salt; salt og peber; sukker
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt