Oksemørbrad med champignonsovs og tomatsalat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 12. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Oksemørbrad med champignonsovs

100 g champignon, rå
1 tsk. smør
150 g oksemørbrad
1 terning bouillon, terning
1 dl vand
½ dl piskefløde, 38 %
2 spsk. tørret oregano
salt og peber

Tomatsalat

80 g cherrytomater
1 lille rødløg
½ citronsaft
100 g agurk
30 g salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær champignon i kvarte, og brun dem i smør. Skub dem ud til den ene side.
2
Læg oksemørbrad i samme pande, og steg kødet som du ønsker det. Læg kødet på en tallerken, og lad det hvile, imens du laver sovsen.
3
Opløs bouillontern i kogende vand. Kom bouillon, fløde, oregano, salt og peber i panden med champignon, og lad det koge lidt ind. Smag til, om der skal tilsættes mere krydderi.
4
Skær tomat i kvarte, finthak løg, og vend tomat og løg sammen med citronsaft. Skær agurk i strimler.
5
Anret salatblade med tomatblandingen, agurkestrimler og kød på en forvarmet tallerken. Kom champignonsovsen på bøffen, eller servér den i en lille varm skål.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; champignon, rå; cherrytomat; rødløg; salat
Håndfuld 3:Oksemørbrad
Fedt:Piskefløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; citronsaft; salt og peber; tørret oregano
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt