Oksesteak med coleslaw med skyrdressing
Der er masser af smag at hente i denne barbecuekrydrede oksesteak med coleslaw, selv om den kræver minimal indsats i køkkenet. I stedet for den klassiske coleslaw med fed cremefraiche- og mayonnaisedressing, får du her en let udgave med dressing rørt på skyr, æblecidereddike, dijonsennep og sukker. Har du en potte krydderurter ved hånden, kan du snitte en håndfuld og vende den i. Især persille og purløg egner sig glimrende.
Det skal du bruge
Coleslaw
Dressing
Steak
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; spidskål |
Håndfuld 3: | Oksesteak; skyr naturel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Barbecuekrydderi; dijonsennep; salt og peber; sukker; æblecidereddike |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 580 | 580 |
Fedt: | 27 g | 27 g |
Kulhydrat: | 20 g | 20 g |
Kostfibre: | 5 g | 5 g |
Protein: | 57 g | 57 g |