Omvendt filodejspizza på grøntsagsbund med salat til

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Antal:
Udgivet d. 18. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bund

2 gulerødder
150 g kartofler
100 g selleri
20 g smør

Fyld og filodej

100 g hakket oksekød, 10-12 %
1 fed hvidløg
salt og peber
100 g kyllingetern
½ rødløg
100 g revet mozzarella, 17 % eller derunder
2 spsk. tørret oregano
100 g pizzasauce
60 g fersk filodej

Andet

salat, babymix
chili
1 lime
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær gulerod, kartoffel og selleri i helt tynde skiver, eventuelt med et mandolinjern.
3
Form to pizzabunde på bagepapir, idet du lægger skiverne i lag og pensler med smør ind imellem lagene. Bag pizzabundene i cirka 30 minutter.
4
Brun det hakkede kød på en tør pande. Rør rundt, så det brunes på alle sider. Tilsæt knust hvidløg og krydr med salt og peber.
5
Fyld det hakkede kød på halvdelen af de bagte bunde og kyllingetern på den anden halvdel.
6
Skær rødløget i tynde både og læg dem på fyldet sammen med revet ost. Krydr med oregano og dryp pizzasovs over.
7
Læg filodej hen over pizzaerne og pensl dejen med lidt vand eller mælk. Bag pizzaerne i cirka 10 minutter, til overfladen er gylden og knasende.
8
Servér pizzaerne med det samme, sammen med en salat, chili og lime.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; pizzasauce; rødløg; salat, babymix; selleri
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 10-12 %; kyllingetern; revet mozzarella, 17 % eller derunder
Håndfuld 4:Fersk filodej; kartoffel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Chili; hvidløg; lime; salt og peber; tørret oregano
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt