Onepot pasta-pølseret vendt med bagt ost

Denne opskrift har taget de sociale medier med storm med mere end 840.000 visninger alene på Facebook. Vil du også smage på et viralt hit? Så prøv denne perfekte familieret med masser af grøntsager, pølser, pasta og cremet ost. Onepot-retten er blød og rund i smagen og får tankerne til at flyve mod Middelhavet og Sydens sol. Retten er desuden proteinrig og nem at lave.

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 19. august 2023 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

1 porre
1 squash, rå
500 g tomater
2 fed hvidløg
150 g pølse
290 g kyllingeinderfilet
1 bouillon, terning
3 dl kogende vand
200 g Puck Ost, 17 %
150 g fuldkornspastaskruer, tørrede
140 g tomatpuré
1 spsk. paprika
1 spsk. allroundkrydderi
salt og peber
2 dl madlavningsfløde, maks. 15 %
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Rens porre fri for jord og skær i tynde skiver. Skær squash i tern og tomat i både. Pres hvidløg.
3
Skær pølse i tynde skiver og kyllingeinderfilet i mundrette stykker.
4
Opløs bouillonterning i kogende vand.
5
Kom alle ingredienser - bortset fra ost - i et ovnfast fad. Vend det hele godt sammen og sørg for, at alle pastaskruer er nede i væsken. Lav et hul i midten. Læg osten ned i hullet. Kom retten i ovnen i cirka 45 minutter. Vend let rundt i retten omkring osten, og sørg igen for at alle pastaskruer er nede i væsken, når der er cirka 10 minutter tilbage af ovntiden.
6
Vend retten sammen med den varme ost.
7
Servér straks.

Tips og gode råd

Tip #1
Pynt med friske krydderurter for eksempel basilikum.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Porre; squash, rå; tomat
Håndfuld 3:Puck Ost, 17 %; kyllingeinderfilet; pølse
Håndfuld 4:Fuldkornspastaskruer, tørrede
Fedt:Madlavningsfløde, maks. 15 %
Smagsgivere:Allroundkrydderi; bouillon, terning; hvidløg; paprika; salt og peber; tomatpuré
Frit:Kogende vand

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:6252500
Fedt:29 g116 g
Kulhydrat:43 g172 g
Kostfibre:9 g36 g
Protein:38 g152 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt