Onepot spaghetti og spidskål med ostekødboller
Spaghetti med kødboller er en elsket klassiker, som vi med denne lækre onepot-ret har givet et Sense-venligt twist. Vi har nemlig skåret ned for spaghettien og op for spidskålsstrimlerne. Men det er ikke det eneste twist, du finder – for de traditionelle kødboller har fået lidt blød og lækker mozzarella i midten, der gør dem saftige og smagfulde. Det hele går op i en højere enhed, når retten simrer i ovnen, mens de forskellige ingredienser trækker smag fra hinanden.
Det skal du bruge
Onepot
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Spidskål; tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g |
Håndfuld 3: | Hakket gris og kalv, 4-7 %; revet ost, maks. 30+/17 % |
Håndfuld 4: | Spaghetti, rå |
Fedt: | Frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; persille; salt; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 610 | 2440 |
Fedt: | 20 g | 80 g |
Kulhydrat: | 48 g | 192 g |
Kostfibre: | 13 g | 52 g |
Protein: | 51 g | 204 g |