Ovnbagt sesamlaks med tomat-pasta-salat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 21. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnbagt laks

120 g fersk laks
1 spsk. sojasauce
salt og peber
2 spsk. sesamfrø

Tomat-pastasalat

35 g pasta, tørret
100 g cherrytomater
½ dl krydderurter efter eget ønske

Tilbehør

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
½ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Læg laks med skindsiden nedad i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Dryp sojasauce over fisken og krydr med salt og peber. Drys sesamfrø på toppen. Bag laksen i cirka 12-15 minutter til fisken er mør.
3
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken. Dræn pastaerne fri for vand.
4
Del cherrytomaterne i halve og hak krydderurterne. Bland cherrytomater og krydderuter med de kogte pastaer.
5
Servér sesamlaksen med tomat-pasta-salat, fraiche og citron til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat
Håndfuld 3:Fersk laks
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Sesamfrø
Smagsgivere:Citron; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sojasauce
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt