Ovnbagte oksekødsruller med bacon, og kartoffelsalat med forårsløg og rødløg

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 4. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffelsalat

130 g kartofler
60 g fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
½ tsk. karrypulver
salt og peber
2 forårsløg
½ rødløg

Oksekødsruller med bacon

½ peberfrugt
2 skiver bacon
130 g hakket oksekød, 3-7 %
salt og peber
10 g olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader.
2
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand i 10-12 minutter. Hæld vandet fra, og afkøl kartoflerne let. Skær dem i mundrette stykker.
3
Hak peberfrugt fint, og skær baconskiverne i halve. Rør en fars af hakket oksekød, peberfrugt, salt og peber. Form farsen til 4 aflange ruller.
4
Vikl en halv skive bacon omkring hver rulle, og pensl med lidt olie. Bag rullerne i et ovnfast fad med bagepapir i bunden i cirka 20 minutter, til de er møre.
5
Rør en dressing af fraiche, mayonnaise og karry. Smag til med salt og peber.
6
Hak forårsløg og rødløg fint. Vend kartoffel, forårsløg og rødløg i dressingen.
7
Servér de ovnbaget okseruller med kartoffelsalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; peberfrugt; rødløg
Håndfuld 3:Bacon; hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Karrypulver; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt