Paella med torsk og bacon

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 11. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Paella med tilbehør

40 g fuldkornsris, rå
1 bouillon, terning
4 dl kogende vand
1 lille løg
2 fed hvidløg
2 skiver bacon
10 g olie
1 spsk. gurkemeje
salt og peber
1 peberfrugt, rød
100 g slikærter
140 g torsk

Andet

½ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom risenene i koldt vand. Si dem kort før brug.
2
Opløs bouillonterning i kogende vand.
3
Hak løg og hvidløg fint. Skær bacon i små stykker.
4
Svits løg, hvidløg og bacon i olie. Kom gurkemeje og ris ved. Krydr med salt og peber. Hæld 3 deciliter bouillon ved og lad det simre i 5 minutter.
5
Skær peberfrugt i tern og slikærter i tynde strimler. Skær fisk i tern.
6
Kom så peberfrugt og ærter i og lad det simre i 5 minutter mere.
7
Kom fisken i og kog retten færdig i cirka 4-6 minutter til fisken er dampet færdig.
8
Justér konsistensen med mere bouillon - hvis det er nødvendigt.
9
Servér i en skål eller en dyb tallerken og pynt eventuelt med friske krydderier og citron eller lime.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt, rød; slikært
Håndfuld 3:Bacon; torsk
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; citron; gurkemeje; hvidløg; salt og peber
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt