Paprikagryde med ost og kartoffelmos

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffelmos

150 g kartofler
10 g smør
salt og peber

Paprikagryde

½ rødløg
1 fed hvidløg
100 g hvidkål
1 gulerod
1 lille peberfrugt
10 g olie
1 tsk. paprika
1 spsk. tomatpuré
1 terning bouillon
1 dl kogende vand
80 g revet ost, maks. 30+/17 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl kartoflerne, og kog dem møre i usaltet vand. Mos dem med smør, og smag til med salt og peber.
2
Hak løg og hvidløg. Snit hvidkål, riv gulerod groft og skær peberfrugt i tern.
3
Opvarm en gryde med olie, og svits løg og hvidløg i et par minutter. Tilsæt hvidkål, gulerod og peberfrugt, og svits i 3-4 minutter.
4
Tilsæt paprika og tomatpuré. Opløs boullionterningen i kogende vand, og tilsæt det i retten. Lad det hele simre i 10 minutter.
5
Rør osten i og lad den smelte ud i retten.
6
Server paprikagryde med kartoffelmos.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hvidkål; peberfrugt; rødløg
Håndfuld 3:Revet ost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Bouillon; hvidløg; paprika; salt og peber; tomatpuré
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt