Paprikamarineret kylling med sellerimos

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 16. oktober 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Marineret kylling

1 fed hvidløg
1 tsk. sukker
1 tsk. paprika
1 spsk. ketchup
salt og peber
1 kyllingebryst

Sellerimos

½ knoldselleri
1 bouillon, terning
½ l vand
20 g smør
¼ dl mælk, maks. 3,5%
salt og peber
1 dl krydderurter efter eget ønske
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Pres hvidløg og bland med sukker, paprika, ketchup, salt og peber.
3
Skær dybe ridser på kryds og tværs på den ene side af kyllingekødet og vend det godt i marinaden. Læg det på bagepapir i et ovnfast fad. Ovnsteg i cirka 18-22 minutter til kødet er gennemstegt.
4
Skær skrællen af knodselleri med en skarp kniv og skær den i grove tern.
5
Opløs bouillonterning i vand og kog ternene i bouillon i cirka 10 minutter. Hæld bouillonvandet fra.
6
Mos selleriternene med smør, mælk, salt og peber.
7
Hak krydderurterne og vend dem i sellerimosen.
8
Skær kylling i skiver og servér på sellerimos. Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Knoldselleri
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; ketchup; krydderurter efter eget ønske; paprika; salt og peber; sukker
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt