Pasta med kødboller og tomatsauce toppet med persille og ost
Sæt denne klassiske pastaret på bordet, imens du afspiller ‘Bella Notte’ og Lady og Vagabondens legendariske middagsscene for dit indre. Skal der et ægte og helt tilfældigt kys med i opsætningen, skal du erstatte pastarør med spaghetti. Lever du fint uden et saucet kys, så hold dig til pasta – det sviner også langt mindre. Lav gerne en stor portion, nu du er i gang, og gem resten af livretten i fryseren til en dag, hvor tiden er knap.
Oksekødboller
Pasta og tomatsovs
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hakkede tomater; løg |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret; rasp |
Fedt: | Olie; parmesan, revet, 31+/18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; persille; salt og peber; sukker; tomatpuré; tørret basilikum; tørret oregano |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |