Pasta med rejer, hvidvin, babyspinat og cherrytomater
Tag med på en smagsmæssig rejse til en lille italiensk kystby, og forestil dig, at du sætter dig til rette blandt lokale i en lille taverna og får serveret denne her pasta med rejer, cherrytomater, persille og babyspinat. Pasta med skaldyr i alle afskygninger spiller en stor rolle på italienske restauranter i kystområderne, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Kombinationen er nærmest uimodståelig. Her får retten også smag fra hvidløg, chili og hvidvin, som klæder rejer og pasta så godt.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; cherrytomat; forårsløg |
Håndfuld 3: | Tigerrejer, fersk fra frost |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie |
Smagsgivere: | Chilipeber; citron; hvidløg; persille; salt og peber |
Nydelseselementer: | Hvidvin |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |