Pasta med rejer, hvidvin, babyspinat og cherrytomater

Tag med på en smagsmæssig rejse til en lille italiensk kystby, og forestil dig, at du sætter dig til rette blandt lokale i en lille taverna og får serveret denne her pasta med rejer, cherrytomater, persille og babyspinat. Pasta med skaldyr i alle afskygninger spiller en stor rolle på italienske restauranter i kystområderne, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Kombinationen er nærmest uimodståelig. Her får retten også smag fra hvidløg, chili og hvidvin, som klæder rejer og pasta så godt.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. maj 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

180 g tigerrejer, ferske fra frost
50 g pasta, tørret
1 fed hvidløg
2 forårsløg
1 spsk. chilipeber
1 spsk. persille
100 g cherrytomater
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
½ dl hvidvin
2 håndfulde babyspinat
¼ citron
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø rejer, og dup dem tørre.
2
Kog pasta efter anvisning på pakken, hæld vandet fra, men gem en smule af det.
3
Pil og hak hvidløg. Snit forårsløg, og hak chilipeber og persille. Halvér cherrytomater.
4
Steg hvidløg, forårsløg og chili i olie på en pande i 1 minut. Kom rejerne ved, og steg videre i 1 minut. Tilsæt hvidvin, og lad det simre i et par minutter, til det meste af væden er kogt væk. Tilsæt babyspinat, og vend det rundt, til det falder sammen. Vend pasta, cherrytomater og persille i, og justér eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
5
Anret i en dyb tallerken, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; cherrytomat; forårsløg
Håndfuld 3:Tigerrejer, fersk fra frost
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Ekstra jomfruolivenolie
Smagsgivere:Chilipeber; citron; hvidløg; persille; salt og peber
Nydelseselementer:Hvidvin
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt