Pasta med rejer, savoykål, ærter og citron
En nem, hurtig og lækker pastaret vækker begejstring hos de fleste. Her får friskkogt pasta selskab af stegte rejer, sauteret savoykål, grønne ærter, soltørrede tomater og et lille dryp citronsaft for at give lidt kant. Både kål og ærter kan dog fint skiftes ud med andre grøntsager som eksempelvis spidskål, asparges, fennikel eller squash, som alle klæder de øvrige ingredienser glimrende. Foretrækker du en vegansk udgave af pastaretten, kan rejerne erstattes med edamamebønner.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; løg; savoykål; soltørret tomat |
Håndfuld 3: | Tigerrejer, fersk fra frost |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Olivenolie |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |