Pasta med rejer, savoykål, ærter og citron

En nem, hurtig og lækker pastaret vækker begejstring hos de fleste. Her får friskkogt pasta selskab af stegte rejer, sauteret savoykål, grønne ærter, soltørrede tomater og et lille dryp citronsaft for at give lidt kant. Både kål og ærter kan dog fint skiftes ud med andre grøntsager som eksempelvis spidskål, asparges, fennikel eller squash, som alle klæder de øvrige ingredienser glimrende. Foretrækker du en vegansk udgave af pastaretten, kan rejerne erstattes med edamamebønner.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 31. maj 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

150 g tigerrejer, ferske fra frost
40 g pasta, tørret
½ løg
1 fed hvidløg
¼ savoykål
50 g soltørrede tomater
1 spsk. olivenolie
50 g grønne ærter, dybfrost
¼ citron
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø rejerne, og dup dem tørre.
2
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken. Gem lidt af kogevandet.
3
Pil og hak løg og hvidløg. Snit savoykål, og hak soltørrede tomater.
4
Steg løg og hvidløg i olivenolie, til løgene er klare. Kom rejer ved, og steg videre ved høj varme i 1 minut. Kom savoykål, soltørrede tomat og ærter, og steg videre i et par minutter. Vend pastaen i, og justér eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen.
5
Smag til med citronsaft, salt og peber, anret i dyb tallerken, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; løg; savoykål; soltørret tomat
Håndfuld 3:Tigerrejer, fersk fra frost
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olivenolie
Smagsgivere:Citron; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt