Pastafad med skinke, ærter, spinat og ost
Et pastafad er vaskeægte hyggemad, og så er det en god ret at sætte på menuen, når du trænger til at få ryddet ud i køleskabets gemmer. Til pastafadet her er der brugt skinketern, ærter, babyspinat, tomat og revet mozzarella, men du kan fint benytte en rest kød fra gårsdagens måltid og de grøntsager og oste, du nu engang har på lager. For et ekstra skud umami kan du også tilføje lidt revet parmesan til saucen.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; cherrytomat; grønne ærter, dybfrost; løg |
Håndfuld 3: | Skinketern |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; pasta, tørret |
Fedt: | Revet mozzarella, min. 18 %; smør |
Smagsgivere: | Salt og peber; stødt muskatnød |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |