Pastaret med kylling, porre, hvidvin og flødeost
Her kommer en skøn pastaret med kylling, porre og hvidløg i en cremet sauce på hvidvin, hønsebouillon og flødeost. Pastaretten er nem og hurtig nok til hverdagskøkkenet, men lækkerhedsfaktoren er stor. Sæt den derfor endelig også på menuen i weekenden, eller når der kommer gæster, og maden gerne må være lidt ud over det sædvanlige. Kylling kan desuden erstattes med tigerrejer, hvis du foretrækker det.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Porre |
Håndfuld 3: | Flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; hønsekødsbouillon; persille; salt og peber |
Nydelseselementer: | Hvidvin |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |