Pastaret med kylling, porre, hvidvin og flødeost

Her kommer en skøn pastaret med kylling, porre og hvidløg i en cremet sauce på hvidvin, hønsebouillon og flødeost. Pastaretten er nem og hurtig nok til hverdagskøkkenet, men lækkerhedsfaktoren er stor. Sæt den derfor endelig også på menuen i weekenden, eller når der kommer gæster, og maden gerne må være lidt ud over det sædvanlige. Kylling kan desuden erstattes med tigerrejer, hvis du foretrækker det.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 17. april 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

35 g pasta, tørret
1 porre
1 fed hvidløg
1 spsk. persille
1 kyllingebryst
1 spsk. olie
1 dl hvidvin
1 dl hønsekødsbouillon
50 g flødeost naturel, maks. 17 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, men gem en smule af det.
2
Rens porre fri for jord, og skær den i tynde i ringe. Pil og hak hvidløg. Hak persille. Skær kyllingebryst i mundrette tern.
3
Steg kyllingetern i olie på en pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber, og sæt til side.
4
Steg porre og hvidløg på samme pande i 2-3 minutter, uden at de tager farve. Kom hvidvin og bouillon ved, bring pandens indhold i kog, og lad det simre under låg i 5 minutter. Smelt osten heri, vend pasta og kyllingetern i, og justér eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen. Smag til med salt og peber.
5
Anret pastaretten i en dyb tallerken, pynt med persille, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Porre
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingebryst
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; hønsekødsbouillon; persille; salt og peber
Nydelseselementer:Hvidvin
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt