Pastasalat med bacon, kylling og pestodressing

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 7. november 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

70 g pasta, tørret
40 g bacon
2 kyllingebryst
salt og peber
1 tsk. olie
1 dl yoghurt, maks. 3,5 %
60 g oliebaseret pesto
1 fed hvidløg
2 tomater
½ rødløg
100 g rucolasalat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pastaen al dente efter anvisning på pakken.
2
Steg bacon på en tør pande, og læg det på køkkenrulle.
3
Krydr kyllingebryst med salt og peber, og steg i olie i 12-14 minutter til kødet er gennemstegt. Skær i mundrette stykker.
4
Vend kyllingestykkerne med yoghurt, pesto og presset hvidløg.
5
Skær tomat og rødløg i tern, og anret dem sammen med pasta, kylling og rucola. Fordel bacon over retten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rucolasalat; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Bacon; kyllingebryst
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt