Pastasalat med kylling, bacon, asparges og purløgsdressing

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 13. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling og pasta

40 g pasta, tørret
20 g bacon
1 kyllingebryst
1 tsk. olie
salt og peber

Dressing

1 spsk. purløg
10 g mayonnaise
30 g fraiche, maks. 9 %
1 spsk. citronsaft
salt og peber

Andet

5 asparges, grønne
1 tomat
50 g grønne ærter
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta i letsaltet vand.
2
Steg bacon sprødt på en tør pande. Læg det til side på køkkenrulle. Steg kylling i olie på samme pande. Krydr med salt og peber
3
Hak purløg. Rør en dressing af mayonnaise, fraiche, purløg, citronsaft, salt og peber.
4
Knæk den trægede del af aspargesene og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en skål og hæld kogende vand på. Lad dem stå i 5 minutter. Skær tomat i tern.
5
Skær kylling i tynde skiver eller mundrette tern. Vend kyllingestykker sammen med asparges, tomat, ærter, pasta og dressing.
6
Drys bacon på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; grønne ærter; tomat
Håndfuld 3:Bacon; kyllingebryst
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Citronsaft; purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt