Pizzasuppe med ristet tortillabrød, parmesan og basilikum

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 18. februar 2020 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pizzasuppe

25 g bacon i tern
250 g hakket oksekød, 3-7 %
1 lille løg
1 fed hvidløg
½ peberfrugt, rød
150 g champignon, rå
1 spsk. tørret oregano
1 ds. hakkede tomater
1 spsk. tomatkoncentrat
1 bouillon, terning
½ dl fløde, 38 %
salt og peber

Andet

2 mellemstore fuldkornstortillawraps
10 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
basilikum
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Svits bacon i en tykbundet gryde. Tilsæt hakket oksekød og vend rundt, til det er brunet på alle sider.
2
Hak løg og hvidløg, skær peberfrugt i tern og champignon i kvarte og tilsæt dem sammen med oregano, hakkede tomater, tomatkoncentrat og bouillonterning. Kog retten i 10-15 minutter, til kødet er mørt.
3
Tilsæt fløde og justér eventuelt konsistensen med vand. Smag til med salt og peber.
4
Skær tortilla i kvarte og varm/rist dem på begge sider på en brødrister eller en varm pande.
5
Servér pizzasuppen sammen med tortillastykker, parmesan og basilikum.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; hakkede tomater; løg; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Bacon i tern; hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Fløde, 38 %; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Basilikum; bouillon, terning; hvidløg; salt og peber; tomatkoncentrat; tørret oregano
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt