Pølse-broccolimix med pasta og pinjekerner

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 7. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pølseret

40 g pasta, tørret
½ broccoli, rå
65 g pølse
2 fed hvidløg
1 tsk. olie
salt og peber
15 g pinjekerner

Yoghurtdressing

1 dl yoghurt naturel
2 spsk. purløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken.
2
Del broccoli i små buketter, skær pølse i skiver og pres hvidløg.
3
Steg broccolibuketter, pølseskiver og hvidløg i olie til de tager farve. Krydr med salt og peber og kom pinjekernerne ved.
4
Kom de kogte pastaer i og vend rundt.
5
Rør yoghurt sammen med finthakket purløg. Smag til med salt og peber.
6
Servér retten med yoghurtdressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå
Håndfuld 3:Pølse
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; pinjekerne
Smagsgivere:Hvidløg; purløg; salt og peber
Mælkedressing:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt