Ragout af oksekød med pastinak og persillekartofler

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 18. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ragout

2 rødløg
2 pastinakker
1 peberfrugt
300 g skært oksekød
10 g olie
salt og peber
400 g hakkede tomater
2 dl vand
1 bouillon, terning

Persillekartofler

200 g kartofler
1 dl persille
10 g smør
salt og peber

Andet

60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rens og skær rødløg, pastinak og perberfrugt i mundrette stykker.
2
Skær kødet i tern og brun det i olie. Krydr med salt og peber. Kom rødløg, pastinak og peberfrugt ved og steg i et par minutter mere. Kom derefter hakkede tomater, vand og bouillonterning ved. Lad retten simre i cirka 25 minutter til kødet er mørt. Smag til med salt og peber.
3
Skræl kartofler og skær dem i tern. Kog dem i letsaltet vand i cirka 10-12 minutter. Hak persillen fint. Mos kartofler sammen med persille, smør, salt og peber.
4
Sevér ragout med persillekartofler og fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; pastinak; peberfrugt; rødløg
Håndfuld 3:Skært oksekød
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; persille; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt