Ribeye med bagte kartofler, broccoli og krydderurtesmør

Tid i alt: 65 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 1. oktober 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartofler, grøntsager og steak

130 g kartofler
100 g broccoli, rå
¾ løg
1 fed hvidløg
1 tsk. olie
salt og peber
1 tsk. olie
130 g ribeye steak

Krydderurtesmør

1 spsk. krydderurter efter eget ønske
1 tsk. smør

Dressing

¼ løg
½ dl skyr naturel
1 nip karrypulver
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft. Kom bagepapir på en bageplade eller i et ovnfast fad.
2
Skær kartoffel i tynde både, del broccoli i buketter og skær løg i både. Hak hvidløg.
3
Vend kartofler, broccoli og løg med olie, hvidløg, salt og peber. Læg dem på bagepapir og bag kartofler og grøntsager i ovnen cirka 35-45 minutter til de har taget godt med farve.
4
Opvarm en pande og kom olie på. Steg steaken til den har den kernetemperatur, du ønsker. Lad kødet hvile et par minutter.
5
Hak krydderurterne og vend det i smørret, så du har kryddersmør til bøffen.
6
Lav dressingen. Hak løg helt fint. Vend det sammen af skyr, karry, salt og peber.
7
Servér steaken med bagte kartofler og grøntsager, dressing og kryddersmør.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; løg
Håndfuld 3:Ribeye steak; skyr naturel
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Hvidløg; karrypulver; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt