Risotto med svampe toppet med parmesanost

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Risotto

1 løg
1 fed hvidløg
150 g brune svampe
1 spsk. olie
120 g risottoris, rå
4 dl grøntsagsbouillon
60 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
salt og peber

Andet

100 g blandet salat
½ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg fint. Skær svampe i små stykker.
2
Opvarm en pande og kom olie på. Svits løg, hvidløg og svampe, indtil svampene har afgivet lidt af deres væske. Kom ris ved og vend dem rundt i panden i cirka 1 minut. Hæld lidt bouillon ved og lad det simre, indtil risene har adsorberet væsken. Hæld lidt mere bouillon i og kog risene til de er møre. Tilsæt løbende bouillon, så retten ikke koger tør.
3
Riv parmesanosten. Gem lidt til topping.
4
Rør parmesanosten i risottoen og smag til med salt og peber.
5
Servér risottoen med parmesanost på toppen. Servér salat og citron til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; brune svampe; løg
Håndfuld 4:Risottoris, rå
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citron; grøntsagsbouillon; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt