Ristet bolle med flødestuvet spinat, laks, æg og hvidløgsstegte svampe

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 18. januar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Andet

1 æg
1 fuldkornsbolle
50 g røget laks
¼ citron

Svampe

100 g brune svampe
1 fed hvidløg
1 tsk. smør
salt og peber

Flødestuvet spinat

200 g spinat, frossen
½ dl fløde, 38 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i cirka 6-7 mintter. Hæld koldt vand på.
2
Rens og skær svampe i mindre stykker. Hak hvidløg. Steg svampe og hvidløg i smør til svampene har afgivet al væske. Læg dem på en tallerken.
3
Kom den frosne spinat på samme pande og lad det tø op ved lav varme. Tilsæt fløde, salt og peber og lad spinaten simre i til det meste af væsken er kogt fra.
4
Del fuldkornsbolle i halve og tryk dem flade. Rist dem på en pande eller på en brødrister.
5
Servér de ristede boller med spinat, svampe, laks og halve æg. Læg citron ved.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Brune svampe; spinat, frossen
Håndfuld 3:Røget laks; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Citron; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt