Rodfrugtrøsti med varmrøget laks, avokado og krydderurtedip
Få dig en skøn spiselig oplevelse med denne her opskrift på den lækreste røsti lavet på flere forskellige slags rodfrugter. Efter rodfrugtrøstien er stegt sprød og gylden på panden, bliver den toppet med en kombination af spæde spinatblade, varmrøget laks og cremet avocado. Dertil kommer en smagfuld dip på yoghurt tilsat friske krydderurter, som binder resten af rettens komponenter sammen på bedste vis.
Rodfrugtrøsti
Krydderurtedip
Derudover
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; løg; rodfrugtblanding, rå |
Håndfuld 3: | Varmrøget laks; æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel |
Fedt: | Avokado; olie |
Smagsgivere: | Krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
Mælkedressing: | Yoghurt naturel |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |