Rustik spinatpandekage med laks, salat og fraiche

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 12. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spinatpandekage

1 æg
30 g fraiche, maks. 9 %
½ dl minimælk
40 g mel
½ tsk. salt
1 knsp. friskkværnet peber
1 forårsløg
75 g spinatblade, rå
5 g smør
5 g olie

Fyld

25 g salat
80 g cherrytomater
½ lille rødløg
½ rød chili
80 g røget laks
½ citronsaft
30 g fraiche, maks. 9 %
1 spsk. dild
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pisk æg, fraiche, mælk, mel, salt og peber til en lind pandekagedej.
2
Skær forårsløg i tynde skiver, og pluk spinat i mindre stykker. Vend begge dele i pandekagedejen.
3
Opvarm en pande med smør og olie.
4
Fordel pandekagedejen på den varme pande. Lav en pandekage per person. Det skal gå lidt stærkt, for dejen sætter sig hurtigt. Hæld eventuelt lidt dej på der, hvor huller opstår.
5
Lad pandekagen stege til dejen har sat sig og undersiden har fået en god brun farve. Vend pandekagen med en paletkniv. Lad pandekagen stege færdig i 3-5 minutter, og afkøl den til stuetemperatur.
6
Snit salaten, skær cherrytomater i kvarte, rødløget i tynde ringe og chili i tynde skiver.
7
Læg pandekagen på en tallerken, og kom salat, tomat, løgringe, chili, laks, citronsaft og fraiche på. Pynt med dild og krydr eventuelt med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; forårsløg; rødløg; salat; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Røget laks; æg
Håndfuld 4:Mel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Citronsaft; dild; friskkværnet peber; rød chili; salt
Mælkeprodukter:Minimælk
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt