Selleri og æblesalat med flødedressing, bacon og æg

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 12. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

70 g bacon
2 æg
½ knoldselleri
2 æbler
½ citron
½ dl fløde, 38 %
2 dl yoghurt naturel
1 spsk. sukker
salt og peber
20 g hasselnødder
1 hjertesalat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg bacon sprødt på en tør pande og læg det på fedtsugende papir. Hak eller smuldr i mindre stykker.
2
Kog æg i 7 minutter til de er smilende. Hæld koldt vand på og lad dem ligge i et par minutter. Pil og del æggene forsigtigt.
3
Riv knoldselleri og knug det fri for vand. Skær æble i små tern og vend dem i citronsaft.
4
Pisk fløden til let skum og vend med yoghurt, sukker, salt og peber.
5
Vend så knoldselleri og æble i flødedressingen.
6
Hak hasselnødderne og pluk bladene fra hjertesalat.
7
Anret hjertesalat med knoldselleri- og æblesalat og halve æg. Drys hasselnødder og bacon på. Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hjertesalat; knoldselleri
Håndfuld 3:Bacon; æg
Håndfuld 4:Æble
Fedt:Fløde, 38 %; hasselnød
Smagsgivere:Citron; salt og peber; sukker
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt