Skinkegryde med svampe, bacon, fløde og tomat med kartoffel-sellerimos
Det engelske udtryk ‘comfort food’ oversættes nok bedst på dansk til ‘hyggemad’, og det er lige netop, hvad denne her varmende og lækre gryderet oser af. Gryderetten er fyldt med møre skinketern, svampe og bacon i en cremet tomat-flødesauce. Dertil kommer en fløjlsblød mos på knoldselleri og kartoffel, men du kan bruge de rodfrugter, du har på lager. Skinkegryden smager også godt med ris, hvis det skal gå lidt hurtigere.
Skinkegryde
Kartoffel-sellerimos
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Knoldselleri; løg; svampemix, friske svampe |
Håndfuld 3: | Bacon; svinekød, skinkeklump |
Håndfuld 4: | Kartoffel; maizena |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; hønsekødsbouillon; paprika; salt og peber; tomatpuré; tørret timian |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |