Sol over Gudhjem med peberfrugtsalat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 8. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 sild, røget
3 radiser
2 spsk. purløg
½ rødløg
1 skive rugbrød
1 tsk. smør
2 salatblade
1 rå æggeblomme
salt og peber

Peberfrugtsalat

½ peberfrugt
½ rødløg
2 forårsløg
50 g hytteost
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Fjern rygfinnen fra silden. Fjern eventuelt nogle af de mange af de små ben langs siderne, hvis de generer dig. Fjen eventuelt skindet.
2
Skær radiser i tynde skiver og hak purløg fint. Skær rødløg i ringe.
3
Smør rugbrød med smør og læg salat på. Kom derefter sildefileter på.
4
Kom radiser og purløg på. Læg derefter løgringe på og placér en æggeblomme i midten. Krydr med salt og peber.
5
Skær peberfrugt og rødløg i små tern. Snit forårsløg i tynde ringe.
6
Bland perberfrugt, rødløg, forårsløg, hytteost, salt og peber til en salat.
7
Servér sildemaden sammen med peberfrugtsalaten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; peberfrugt; radise; rødløg; salatblad
Håndfuld 3:Hytteost; sild, røget
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Rå æggeblomme; smør
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt