Spansk kartoffeltortilla med gnavegrønt og dressing

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 13. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffeltortilla

1 løg
1 fed hvidløg
20 g olie
200 g kogte kartofler
2 spsk. purløg
40 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
4 æg
salt og peber

Gnavegrønt og dip

½ fed hvidløg
1 spsk. purløg
60 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber
2 gulerødder
1 peberfrugt
10 radiser
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg fint og steg dem klare i halvdelen af olie på en pande. Kom løgene i en skål.
2
Skær kartoffel i skiver eller tern. Kom resten af oilen på panden, og steg kartoflerne til de har fået en stegeskorpe.
3
Hak purløg, riv parmesan og pisk sammen med æg, salt og peber.
4
Hæld æggemassen over kartoflerne på panden og læg låg på. Lad retten stege ved svag til middel varme i 10-15 minutter, til æggemassen har sat sig.
5
Snit hvidløg fint, hak purløg og bland med fraiche, salt og peber.
6
Skræl gulerødder. Skær dem i stænger og peberfrugt i stave. Skær eventuelt radiser i halve.
7
Server kartoffeltortilla med gnavegrønt og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; løg; peberfrugt; radise
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Kogt kartoffel
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt