Spansk tortilla med hamburgerryg og basilikum

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 16. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

200 g kartofler
1 løg
1 rødløg
1 fed hvidløg
3 tomater
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
20 g olie
4 æg
½ dl fløde, 38 %
½ tsk. salt
2 skiver hamburgerryg
1 dl basilikum
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler, og lad dem køle af og skær dem i skiver.
2
Skær løg i tern og rødløg og hvidløg i skiver. Tag lidt rødløg fra til pynt.
3
Skær tomat i både. Riv parmesan.
4
Opvarm olie på en pande, og steg løg, rødløg og hvidløg til det begynder at dufte.
5
Kom kartoffelskiverne ned til løgene. Lad kartofler og løg få lidt stegeflade.
6
Rør æg og fløde sammen med parmesan og salt, og hæld massen over kartofler og løg.
7
Fordel tomat og rødløg over retten og lad æggemassen sætte sig. Løft lidt op under panderetten med en paletkniv undervejs for at sikre, at den ikke brænder på.
8
Servér med hamburgerryg og basilikum på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Hamburgerryg; æg
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Fløde, 38 %; olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Basilikum; hvidløg; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt