
Spicy oksefad med rodfrugter, squash, ris og urtedressing
Få varmen med en skøn og spicy alt-i-et-fad-ret, der egner sig perfekt til de dage, hvor du har tid til madlavning, der tager lidt længere tid. Når først oksekød, rodfrugter, squash, ris, fløde og de øvrige ingredienser er i fadet, passer retten sig selv i ovnen i to timer. Her skal du ikke tænke på andet end at røre en frisk og lækker urtedressing sammen, som du skal nyde sammen med din onepot-ret. Du bliver guidet gennem madlavningen med en nem video.
Stegt oksekødsblanding
Andet
Urtedressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; pastinak; peberfrugt; porre; squash, rå |
Håndfuld 3: | Bacon; skært oksekød |
Håndfuld 4: | Fuldkornsris, rå |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Chili; krydderurter efter eget ønske; oksekødsbouillon, terning; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Yoghurt naturel |
Frit: | Kogende vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |