Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Spicy pølseret med pasta, grønt og jalapeños

Er der noget skønnere end mad, der bare kan passe sig selv i ovnen med meget lidt forberedelse før og meget lidt opvask efterfølgende? Denne spicy onepot-pølseret er fantastisk i en travl hverdag, hvor du garanteret gerne vil have hænderne fri til andre ting, mens retten simrer færdig. Nyd den cremede pastaret med pølser sammen med familien – vi garanterer, at både store og små vil være begejstrede for smagen. Velbekomme!

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 25. november 2021 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

2 gulerødder
1 æble
½ mellemstor squash, rå
150 g kyllingepølse
½ porre
2 fed hvidløg
½ rød chili
½ rødløg
130 g cherrytomater
60 g pasta, tørret
1 terning bouillon
1 dl kogende vand
½ dl fløde, 38 %
50 g revet ost, 31+/18 % eller derover
25 g jalapeños
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Opskriften er oprindelig udviklet til 2 personer. Hvis du kun er 1 person, kan du med fordel lave retten til 2 personer og spise den over flere dage.

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær gulerod, æble og squash i tern. Kyllingepølser, porre, hvidløg og chili i tynde skiver. Løg i halve skiver, og cherrytomater i halve.
3
Kom ingredienserne i et ovnfast fad i følgende rækkefølge: Pasta, gulerod, æble, squash, pølser, porre, rødløg, hvidløg og tomater. Opløs bouillon i vand og hæld bouillon og fløde ved.
4
Drys ost, jalapeños og chili på. Læg et stykke bagepapir eller alufolie hen over retten, og bag den i ovnen i 35-40 minutter. Fjern papirlåget efter cirka 25 minutter.
5
Så snart, retten er færdigbagt, er den klar til servering.

Tips og gode råd

Tip #1
Hvis du ikke er til stærk mad, kan du bytte jalapenos og chili ud med tomatpuré eller ketchup, eller helt undlade det.
Tip #2
Pynt eventuelt med kørvel.
Tip #3
Spis et par spiseskefuld fraiche til retten

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; gulerod; jalapeños; porre; rødløg; squash, rå; æble
Håndfuld 3:Kyllingepølse
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Fløde, 38 %; revet ost, 31+/18 % eller derover
Smagsgivere:Bouillon; hvidløg; rød chili
Frit:Kogende vand

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:5501100
Fedt:31 g62 g
Kulhydrat:43 g86 g
Kostfibre:8 g16 g
Protein:23 g46 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt